Generating Function of Monodromy Symplectomorphism for 2 × 2 Fuchsian Systems and Its WKB Expansion - Bertola, Marco; Korotkin, Dmitry; del Monte, Fabrizio (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Ми вивчаємо ВКБ розвинення 2 × 2 системи лiнiйних диференцiальних рiвнянь з фуксовими сингулярностями. Основна увага сфокусована на генерувальнiй функцiї монодромного симплектоморфiзму, яка, вiдповiдно до недавньої роботи [10], є тiсно пов’язаною з тау-функцiєю Джимбо–Мiви. Ми обчислюємо першi три члени ВКБ розвинення генерувальної функцiї та встановлюємо її зв’язок з тау-функцiєю Бергмана. Mathematical Subject Classification 2020: 34M60, 53D22, 34M56