Busemann Functions in Asymptotically Harmonic Finsler Manifolds - Shah, Hemangi; Taha, Ebtsam H. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй статтi ми вивчаємо функцiї Буземана як в загальнiй фiнслеровiй поставi, так i для асимптотично гармонiчних фiнслерових многовидiв. Зокрема, ми показуємо, що функцiї Буземана на асимптотично гармонiчних фiнслерових многовидах є гладкими. Mathematical Subject Classification 2010: 53C22, 53B40, 53C60, 58J60