Hopf Hypersurfaces in Complex Two-Plane Grassmannians with GTW Killing Shape Operator - Wang, Yaning (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми доводимо, що не iснує гiперповерхонь Гопфа в комплексних ґрассманiанах G2(Cm+2) з кiлiнговим оператором другої квадратичної форми вiдносно узагальненої зв’язностi Танаки–Вебстера. Mathematical Subject Classification 2010: 53C40, 53C15