A Complete Study of the Lack of Compactness and Existence Results of a Fractional Nirenberg Equation via a Flatness Hypothesis. Part II - Alghanemi, Azeb; Abdelhedi, Wael; Chtioui, Hichem (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
Ця стаття є продовженням досліджень статті [2], де вивчалась задача $σ$-кривини на стандартній сфері за умови, що порядок сплощення даної функції у критичних точках належить $(1, n-2σ]$. Наведено повний опис відсутності компактності задачі, коли порядок сплощення змінюється в $(1, n)$, і доведено теорему існування на основі формули типу Ейлера-Хопфа. Як наслідок, ми узагальнюємо результати робіт [2, 17, 18] та одержуємо новий. Mathematics Subject Classification: 35A15, 35J60, 58E30