One Class of Linearly Growing C0-Groups - Sklyar, Grigory; Marchenko, Vitalii; Polak, Piotr (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Ми розглядаємо спецiальний клас C0-груп з [12], генератори яких є необмеженими, мають чисто точковий уявний спектр та вiдповiдну щiльну i мiнiмальну сiм’ю власних векторiв, яка, проте, не утворює базис Шаудера. Ми одержуємо двостороннi оцiнки норм C0- груп з цього класу i таким чином доводимо, що цi C0-групи зростають лiнiйно. Крiм того, ми доводимо, що C0-групи з класу, що розглядається, не мають жодної максимальної асимптотики. Це означає, що не iснує орбiти, що зростає найшвидше. Mathematics Subject Classification: 47D06, 34G10, 46B45, 34K25