Para-Complex Norden Structures in Cotangent Bundle Equipped with Vertical Rescaled Cheeger–Gromoll Metric - Zagane, Abderrahim (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У статтi розглядається деформацiя (у вертикальному розшаруваннi) метрики Чiгера–Громолла на кодотичному розшаруваннi $T^{*}M$ над $m$-вимiрним рiмановим многовидом $(M, g)$, що називається вертикальною масштабованою метрикою Чiгера–Громолла. Дослiджено пара-норденовi властивостi вертикальної масштабованої метрики Чiгера–Громолла. Mathematics Subject Classification: 53C20,53C15,53C56,53B35