About Pogorelov's Method and Aleksandrov's Estimates - Krylov, N. V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Ми даємо короткий огляд ролі оцінок Александрова та ідей Погорєлова у наших дослідженнях. Mathematics Subject Classification: 35-01, 35-03, 51-01