Ricci Solitons of Four-Dimensional Lorentzian Damek-Ricci Spaces - Sidhoumi, Noura (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У цій статті ми показуємо, що чотиривимірні лоренцеві просториДамек-Річі не є солітоном Річчі. Це є узагальненням результатуTaна і Денга (див.[11]), які довели, що ці простори не є солітоном Річчі лише відносно ліво-інваріантних векторних полів. Mathematics Subject Classification: 53C5015, 53B30