Certain Functions Defined in Terms of Cantor Series - Serbenyuk, Symon (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Цю статтю присвячено деяким прикладам функцій, аргумент яких подано в термінах рядів Кантора. Mathematics Subject Classification: 26A27, 26A30, 11B34, 11K55