On the Structure of Multidimensional Submanifolds with Metric of Revolution in Euclidean Space - Borisenko, Alexander A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Знайдено умови на зовнішні властивості підмноговидів малої ковимірності за яких підмноговид з індукованою метрикою обертання складеної кривини сталого знаку є підмноговидом обертання. Mathematics Subject Classification: 53B25.