Cohomogeneity One Dynamics on Three Dimensional Minkowski Space - Ahmadi, P. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
У роботі надається класифікація замкнутих і зв'язних груп Лі, з точністю до спряженості в $Iso({\mathbb{R}^{1,2}})$, що діє з кооднорідністю один на тривимірному просторі Мінковського $\mathbb{R}^{1,2}$ як для власної, так і невласної динаміки. Потім визначаються причинно-наслідкові властивості і типи орбіт. Mathematics Subject Classification: 53C30, 57S25.