The Solvability of the Initial-Boundary Value Problems for a Nonlinear Schrödinger Equation with a Special Gradient Term - Yagub, G.; Ibrahimov, N. S.; Zengin, M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
У статтi розглядаються початково-крайовi задачi для двовимiрного нелiнiйного рiвняння Шредiнгера iз спецiальним градiєнтним членом з чисто уявними коефiцiєнтами в нелiнiйнiй частинi, коли коефiцiєнти рiвняння є вимiрними обмеженими функцiями. Доведено iснування i єднiсть розв'язкiв першої i другої початково-крайової задачi майже скрiзь. Mathematical Subject Classification: 35D, 35M, 35Q.