Foliations of Codimension One and the Milnor Conjecture - Bolotov, Dmitry V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Ми доводимо, що фундаментальна група шарiв C2-шарування ковимiрностi один невiд'ємної кривини Рiччi замкнутого рiманова многовиду є скiнченно породженою та майже абелевою, тобто мiстить скiнченно породжену абелеву пiдгрупу скiнченного iндексу. Зокрема, ми пiдтверджуємо гiпотезу Мiлнора щодо многовидiв, якi є шарами шарування ковимiрностi один невiд'ємної кривини Рiччi замкнутого рiманова многовиду. Mathematical Subject Classification: 53A05.