Asymptotic Behavior of Fractional Derivatives of Bounded Analytic Functions - Chyzhykov, I.; Kosaniak, Yu. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Знайдено точнi достатнi умови обмеженостi дробових похiдних обмеженої аналiтичної функцiї в кутi Штольца. Для функцiй, якi задовольняють F ≠ 0 в одиничному крузi, встановлено необхiднi i достатнi умови обмеженостi дробових похiдних її аргумента в кутi Штольца. Mathematics Subject Classification: 30D50.