On Submanifolds of Pseudo-Hyperbolic Space with 1-Type Pseudo-Hyperbolic Gauss Map - Yeğin, R.; Dursun, U. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Вивчено псевдорімановi пiдмноговиди в псевдогiперболiчному просторi ${\mathbb H}_s^{m-1}(-1) \subset {\mathbb E}_{s+1}^m$ з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням скінченного типу. Спочатку ми характеризуємо псевдорімановi пiдмноговиди в ${\mathbb H}_s^{m-1}(-1)$ з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1 i отримуємо класифiкацiю максимальних поверхонь в ${\mathbb H}_2^{m-1}(-1) \subset {\mathbb E}_{3}^m$ з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1. Потiм ми вивчаємо пiдмноговиди в ${\mathbb H}_s^{m-1}(-1)$ з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1, що має ненульову постiйну компоненту в спектральному розвиненні. Mathematics Subject Classification: 53B25, 53C50.