On the Jost Solutions for a Class of Schrödinger Equations with Piecewise Constant Coefficients - Nabiev, A. A.; Mamedov, Kh. R. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Одержано нові інтегральні зображення для розв’язків Йоста одновимірного рівняння Шредінгера з кусково-постійним головним коефіцієнтом. Одержані зв’язки між функціями ядра інтегрального зображення й потенціальною функцією рівняння Шредінгера дозволяють розв’язати обернену задачу розсіювання на всій дійсній осі. Mathematics Subject Classification: 34L40.