Some Sharp Estimates for Convex Hypersurfaces of Pinched Normal Curvature - Drach, K. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
В просторах сталої кривини отримано точні оцінки для ширини $R-r$ сферичного шару з радіусами $R$ та $r$, в який можна помістити гіперповерхню $\partial D$, що обмежує опуклу область $D$, за умови, що нормальні кривини $\partial D$ затиснуті між двома додатними константами. У випадку евклідового простору також наведена точна оцінка для відношення $R/r$. 3а допомогою знайдених оцінок отримано результати щодо стійкості цілком омбілічних гіперповерхонь в просторах сталої кривини. Mathematics Subject Classification: 53C40.