Optimal Control Method for Solving the Cauchy-Neumann Problem for the Poisson Equation - Guliyev, H. F.; Gasimov, Y. S.; Zeynalli, S. M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Розглянуто некоректну задачу Коші-Неймана для рівняння Пуассона. Задачу зведено до задачі оптимального керування. Для розв’язання одержаної задачі використано методи оптимізації. Mathematics Subject Classification: 35J05, 35J25, 49J20, 49K20.