A Study on the φ-Symmetric K-Contact Manifold Admitting Quarter-Symmetric Metric Connection - Bagewadi, C. S.; Ingalahalli, Gurupadavva (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Вивчено локальну φ-симетричність та φ-симетричність К-контактного многовиду відносно чверть-симетричної метричної зв’язності й одержано результати, які відносяться до φ-симетрії, скалярної кривини відносно чверть-симетричної зв’язності та зв’язності Леві-Чивіта. Крім того, вивчено локально С-бохнерівські φ-симетричні та локально φ-симетричні К-контактні многовиди відносно чверть-симетричної метричної зв’язності й одержано деякі результати. Результати проілюстровано прикладами. Mathematics Subject Classification: 53C05, 53D10, 53C20, 53C25.