The Warped Product of Hamiltonian Spaces - Attarchi, H.; Rezaii, M. M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Досліджено геометричні властивості гамільтонових просторів у вигляді викривлених добутків. Показано, що між гамильтоновим простором - викривленим добутком і його базовими гамільтоновими многовидами існує тісний геометричний зв'язок. Наприклад, доведено, що для несталої функції викривлення f метрика Сасакі G для гамільтонового простору - викривленого добутку є розшарованою метрикою відносно вертикального шарування тоді і тільки тоді, коли базові гамільтонові простори є псевдо-рімановими многовидами. Mathematics Subject Classification: 54B10, 37J99.