Automorphisms of Riemann-Cartan Manifolds with Semi-Symmetric Connection - Panzhensky, V. I. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Доведено, що максимальна вимірність групи Лі автоморфізмів многовиду Рімана-Картана $(M,g,\tilde{ abla})$ дорівнює $\frac{n(n-1)}{2}+1$, де $M$ - гладкий $n$-мірний многовид, $g$ - ріманова або псевдо-ріманова метрика на $M$, $\tilde{ abla}$ - півсиметрична зв'язність. Mathematics Subject Classification: 53B50.