Affine Submanifolds of Rank Two - Shugailo, O. O. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Вивчаються повні зв'язні афінні підмноговиди f : Mn → Rn+m рангу два, тобто, сильно (n - 2)-параболічні підмноговиди за визначенням О.А. Борисенка. Описано структуру таких підмноговидів та надано їх явну параметризацію в двох окремих випадках. Mathematics Subject Classification: 53A15.