Isomorphically Polyhedral Banach Spaces - Fonf, V. P.; Pallarés, A. J.; Troyanski, S. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Доведено дві теореми, що дають достатні умови для того, щоб банаховий простір був ізоморфічно багатогранним. Mathematics Subject Classification: 46B20.