Rate of Decay of the Bernstein Numbers - Plichko, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Показано, що для $B$-опуклого сепарабельного простору $X$, довільного банахового простору $Y$ та будь-якої послідовності $d_n \downarrow 0$ існує такий обмежений лінійний оператор $T : X → Y$ і $b > 0$, що для всіх чисел Бернштейна $b_n(T)$ оператора $T$ маємо $b^{-1}d_n\le b_n(T)\le bd_n$ для всіх $n$. Mathematics Subject Classification: 47B06, 47B10.