On Ideal Amenability of Banach Algebras - Jabbari, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Нехай $\mathfrak{A}$ – банахова алгебра. Банахова алгебра $\mathfrak{A}$ називається ідеально аменабельною, якщо всяке неперервне диференціювання $\mathfrak{A}$ в $\cal{I}^*$, де $\cal{I}$ – двосторонній ідеал $\mathfrak{A}$, внутрішнє. Ми розглядаємо ідеальну аменабельність банахових алгебр і представляємо нові результати, отримані для ідеальної аменабельності банахових алгебр та комутативних банахових алгебр. Mathematics Subject Classification: 46H25, 46H20.