An Example of Bianchi Transformation in E4 - Gorkavyy, V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Описано спеціальний клас псевдосферичних поверхонь в $E^4$, що дозволяють перетворення Б’янкі Mathematics Subject Classification: 53A07, 53B25.