Existence of Angular Boundary Values and Cauchy-Green Formula - Aliyev, R. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Метою статті є знаходження умов на функцію $F(z)$, що визначена в області $G$ і має в $G$ неперервні частинні похідні, за яких справедливі наступні твердження: i) $F(z)$ має майже всюди кінцеві кутові крайові значення $F(t)$ на $γ= ∂G$; ii) крайові значення $F(t)$ є $A$-інтегровними на $γ$; iii) для $F(z)$ має місце аналог формули Коші-Гріна. Mathematics Subject Classification: 30E25, 30E20.