Classification of Uq(sl2)-Module Algebra Structures on the Quantum Plane - Duplij, S.; Sinel’shchikov, S. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Наведено повний перелік структур $U_q(\mathfrak{sl}_2)$-модульної алгебри на квантовій площині та надано опис незчисленного сімейства класів ізоморфізму зазначених структур. Для відповідних зображень $U_q(\mathfrak{sl}_2)$ обчислено композиційні ряди. Обговорюються класичні границі структур $U_q(\mathfrak{sl}_2)$-модульної алгебри на квантовій площині. Mathematics Subject Classification: 33A15, 33B15, 33D05.