On the Boundary Value Problem with the Operator in Boundary Conditions for the Operator-Differential Equation of the Third Order - Aliev, A. R.; Babayeva, S. F. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Досліджується на півосі крайова задача для одного класу операторно-диференційних рівнянь третього порядку, одна з крайових умов якої збурена лінійним оператором. Отримано достатні умови на операторні коефіцієнти крайової задачі, що забезпечують її коректне й однозначне розв’язання в просторі типу Соболєва. Mathematics Subject Classification: 34B40, 35J40, 47D03.