On a Question by A.M. Kagan - Il’‎inskii, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Наведено приклад ймовірнісного розподілу, який не має гаусівських компонент, такого, що якщо $ξ$ та $η$ – довільні незалежні однаково розподілені випадкові величини, що мають зазначений розподіл, то розподіл кожної невиродженої лінійної форми цих величин $aξ+bη$, $a eq 0$, $b eq 0$, має гаусівські компоненти. Mathematics Subject Classification: 60E10.