Higher Order Differential Operators with Finite Number of δ-Interactions in Multivariate Case - Eyvazov, E. H. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Отримано формулу для обчислення дефектних чисел багатоцентрового диференціального оператора високого порядку, Вивчено спектральні властивості самоспряжених операторів, що описують скінченну кількість точкових взаємодій. Mathematics Subject Classification: 35J10, 35P05.