Almost Periodic Discrete Sets - Favorov, S.; Kolbasina, Ye. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Вивчаються майже періодичні дискретні множини в ℝk. Крім того, вказується на зв'язок між такими множинами та майже періодичними мірами, а також обчислюється їх перетворення Фур'є. Mathematics Subject Classification: 11K70, 43A60, 03E15.