On Eigenvalue Multiplicities of Self-Adjoint Regular Sturm–Liouville Operators - Gesztesy, Fritz; Nichols, Roger; Zinchenko, Maxim (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Ми надаємо вичерпне дослідження кратності власних значень усіх самоспряжених регулярних задач Штурма--Ліувілля на компактних інтервалах $[a,b] \subset \mathbb{R}$. Mathematical Subject Classification 2020: 334B09, 34B24, 34L15, 47A75