Phase Retrieval for Probability Measures on the Group ℤ23 - Il’inskaya, I. P. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Нехай $Z_2$ є групою класів лишків за модулем 2. Надано повний опис класу ймовірнісних мір на групі $ Z_2^3$, які визначаються модулем своєї характеристичної функції однозначно з точністю до зсуву. Mathematical Subject Classification 2020: 60B15, 60E10, 62P35