Ricci–Bourguignon Solitons on Sequential Warped Product Manifolds - Kaya, Dilek Açıkgöz; Özgür, Cihan (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Ми вивчаємо солiтони Рiччi–Бургiньона на многовидах iз секвенцiально викривленим добутком. Одержано необхiднi умови того, що солiтон Рiччi–Бургiньона iз структурою секвенцiально викривленого добутку є многовидом Ейнштейна, коли потенцiйне поле розглядається як поле Кiллiнга або конформне векторне поле. Mathematical Subject Classification 2020: 53E20, 53C21, 53C25