Uniform Estimate of Potentials by Reflection Coefficients and its Application to KdV Flow - Kotani, Shinichi; Li, Jinhui (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Оцiнено потенцiали одновимiрних операторiв Шредiнгера через моменти коефiцiєнтiв вiдбиття. Оскiльки коефiцiєнти вiдбиття є iнварiантними вiдносно потоку Кортевега–де Фрiза, оцiнки надають iнформацiю про певну передкомпактнiсть розв’язкiв рiвняння Кортевега–де Фрiза, починаючи з початкових значень, якi мають скiнченнi моменти коефiцiєнтiв вiдбиття. Mathematical Subject Classification 2020: 34A55, 34B20, 35Q53