The Plasticity of Fittable Cones for a Given Quadruple of Points on the Surface of a Unit 2-sphere - Zachos, Anastasios N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
Ми будуємо сiм’ю пристосованих конусiв для заданої четвiрки точок на одиничнiй 2-сферi S^2(1), що утворюють зважену мережу (дерево) Ферма–Торрiчеллi на S^2(1), таких, що одна з чотирьох заданих точок є зваженою точкою Ферма–Торрiчеллi з додатною пiдсвiдомою величиною (залишковою вагою). Ми описуємо п’ять типiв зважених дерев Ферма–Торрiчеллi, розташованих на пристосованих конусах, у залежностi вiд знаку пiдсвiдомої величини, що вiдповiдає тiй же самiй зваженiй точцi Ферма–Торрiчеллi, обчисленiй на S^2(1) (пластичнiсть пристосованих конусiв). Mathematical Subject Classification 2010: 51K05, 52A15, 53A05, 51E10