Simple Closed Geodesics on Regular Tetrahedra in Spaces of Constant Curvature - Sukhorebska, Darya (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У даному оглядi представлено результати про поведiнку простих замкнених геодезичних на правильних тетраедрах у тривимiрних просторах постiйної кривини. Mathematical Subject Classification 2010: 53C22, 52B10