Multiplicity of Solutions to a p-q Fractional Laplacian System with Concave Singular Nonlinearities - Saoudi, Kamel; Choudhuri, Debajyoti; Kratou, Mouna (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми вивчаємо iснування множинних нетривiальних невiд’ємних слабких розв’язкiв сполученої системи елiптичних диференцiальних рiвнянь з частинними похiдними. Доведено iснування розв’язкiв на многовидi Негарi. Для доведення iснування щонайменше cat(Ω) +1 розв’язкiв використано категорiю Люстерника–Шнiрельмана, де Ω є обмеженою областю, в якiй розглянуто цю задачу. Mathematical Subject Classification 2010: 35J35, 35J60