Trajectories of a Quadratic Differential Related to a Particular Algebraic Equation - Chouikhi, Mondher; Thabet, Faouzi; Karrou, Wafaa; Atia, Mohamed Jalel (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй статтi ми обговорюємо iснування розв’язку, iнтерпретованого як перетворення Кошi деякого заряду, алгебраїчного квадратичного рiвняння вигляду zC^2(z)-P(z)C(z)+Q(z)=0 для деяких полiномiв P(z) та Q(z). Ця проблема потребує опису критичного графу вiдповiдного квадратичного диференцiала на сферi Рiмана C . Зокрема, ми обговорюємо iснування скiнченних критичних траєкторiй цього квадратичного диференцiала. Mathematical Subject Classification 2010: 30C15, 31A35, 34E05