A Weak Solution to the Complex Hessian Equation Associated to an m-Positive Closed Current - Hbil, Jawhar; Zaway, Mohamed (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
Метою даної статті є вивчення існування розв’язку комплексного рівняння гессіана, пов’язаного з m-позитивним замкнутим потоком T. Даємо достатню умову на T і міру μ, так що рівняння Tβ^n-m(dd^c .)^m-p=μ має розв’язок на множині m-субгармонічних функцій. Для цього встановлюємо зв’язок між збіжністю відносно cap_m,T послідовності m-субгармонічних функцій та слабкою збіжністю асоційованої гессіанової міри.Mathematics Subject Classification: 32U40; 32U05; 32U20