Para-Complex Norden Structures in Cotangent Bundle Equipped with Vertical Rescaled Cheeger–Gromoll Metric - Zagane, Abderrahim (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У статтi розглядається деформацiя (у вертикальному розшаруваннi) метрики Чiгера–Громолла на кодотичному розшаруваннi T^*M над m-вимiрним рiмановим многовидом (M, g), що називається вертикальною масштабованою метрикою Чiгера–Громолла. Дослiджено пара-норденовi властивостi вертикальної масштабованої метрики Чiгера–Громолла.Mathematics Subject Classification: 53C20,53C15,53C56,53B35