Stability of Complex Functional Equations in 2-Banach Spaces - Rana, Anshul; Sharma, Ravinder Kumar; Chandok, Sumit (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У роботi ми одержуємо деякi результати для стiйкостi Хайерса–Улама наступних рiвнянь q(x + iy) + q(x − iy) + q(y + ix) + q(y − ix) = 2q(x) + 2q(y) і q(x + iy) + q(x − iy) + q(y + ix) + q(y − ix) = 0 за у 2-банахових просторах.Mathematics Subject Classification: 39B32, 39B72, 39A45