Unitary Extension Principle for Nonuniform Wavelet Frames in L2(ℝ) - Malhotra, Hari Krishan; Vashisht, Lalit Kumar (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Фрейми Парсеваля привернули увагу інженерів і фізиків завдяки їх потенційному застосуванню в обробці сигналів. У цій роботі ми вивчаємо побудову неоднорідних вейвлет-фреймів Парсеваля для простору Лебега L^2 (R) , де відповідна множина зсувів не обов’язково має бути групою. Основна мета даної роботи – довести принцип унітарного розширення (ПУP) та принцип косого розширення (ПКР) для побудови мультигенерованих неоднорідних вейвлет-фреймів Парсеваля для L^2 (R) . Також наведено деякі приклади, що ілюструють результати.Mathematics Subject Classification: 42C40; 42C15; 42C30; 42C05