The space of Schwarz-Klein spherical triangles - Eremenko, Alexandre; Gabrielov, Andrei (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Описаний простір сферичних трикутників у сенсі Шварца і Кляйна. Доведено, що це гладкий тривимірний орієнтований многовид, гомотопічно еквівалентний 1-остову кубічного розбиття першого октанта. Кути і сторони - дійсні аналітичні функції на цьому многовиді. Mathematics Subject Classification: 51F99