An Estimation of the Length of a Convex Curve in Two-Dimensional Aleksandrov Spaces - Borisenko, Alexander A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Доведено узагальнення теореми Топоногова про довжину кривої у двовимірному рімановому просторі на випадок двовимірного простору Александрова. Mathematics Subject Classification: 53C44, 52A40