Cohomogeneity One Dynamics on Three Dimensional Minkowski Space - Ahmadi, P. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
У роботі надається класифікація замкнутих і зв’язних груп Лі, з точністю до спряженості в Iso(R^1,2 ), що діє з кооднорідністю один на тривимірному просторі Мінковського R^1,2 як для власної, так і невласної динаміки. Потім визначаються причинно-наслідкові властивості і типи орбіт. Mathematics Subject Classification: 53C30, 57S25.