Non-Differentiable Functions Defined in Terms of Classical Representations of Real Numbers - Serbenyuk, S. O. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Цю роботу присвячено деякому пiдкласу недиференцiйовних функцiй. Аргументи i значення функцiй, що розглядаються, подано через s-ве або нега-s-ве зображення дiйсних чисел. Технiка моделювання таких функцiй є простiшою в порiвняннi з добре вiдомими технiками моделювання недиференцiйовних функцiй. Iншими словами, значення цих функцiй отримано з s-го або нега-s-го зображення аргументу за допомоги певної замiни цифр чи комбiнацiй цифр.Описано iнтегральнi, фрактальнi та iншi властивостi розглянутих функцiй. Mathematical Subject Classification: 26A27, 11B34, 11K55, 39B22.