On Submanifolds of Pseudo-Hyperbolic Space with 1-Type Pseudo-Hyperbolic Gauss Map - Yeğin, R.; Dursun, U. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Вивчено псевдорімановi пiдмноговиди в псевдогiперболiчному просторi H_s^m-1(-1) E_s+1^m з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням скінченного типу. Спочатку ми характеризуємо псевдорімановi пiдмноговиди в H_s^m-1(-1) з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1 i отримуємо класифiкацiю максимальних поверхонь в H_2^m-1(-1) E_3^m з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1. Потiм ми вивчаємо пiдмноговиди в H_s^m-1(-1) з псевдогiперболiчним гаусовим вiдображенням типу 1, що має ненульову постiйну компоненту в спектральному розвиненні. Mathematics Subject Classification: 53B25, 53C50.