The Carathéodory Inequality on the Boundary for Holomorphic Functions in the Unit Disc - Örnek, B. N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Вивчено версiю нерiвностi Каратеодорi на межi одиничного круга. Для функцiї f(z), визначенiй в одиничному крузi при f(0)=0, f(z)A, обчислено модуль кутової похiдної в межовiй точцi z_0, f(z_0)=A, з урахуванням перших двох коефiцiєнтiв Маклорена, якi не дорiвнюють нулю. Точнiсть цих оцiнок також доведено. Mathematics Subject Classification: 30C80.